Tekenkabinet 2015

potlood19 t/m 30 augustus 2015

Ruim 100 tekenaars nemen deel met 1 of 2 tekeningen op maximaal A3 formaat. Alle tekeningen worden zonder lijst gepresenteerd aan de prachtige wanden van de museumzaal in Museum Waterland in Purmerend.
Het thema ’tekenkunst’ wordt in deze derde editie van het Tekenkabinet wederom zeer divers uitgetekend. Een keur aan onderwerpen, genres, technieken en papiersoorten: meer dan 200 ‘werelden in het klein’ zijn direct op de huid te bewonderen.

Alle tekeningen zijn te koop (en worden verpakt in een handgemaakte kartonnen doos met deksel) tijdens de tentoonstelling, maar ook via de webshop van het Tekenkabinet.

Museum Waterland, Kaasmarkt 16, Purmerend

Tentoonstellingsperiode: wo 19 t/m zo 30 augustus 2015
Open: wo – zo 12.00 -17.00 uur

www.tekenkabinet.nl