Vervolg Tekenkabinet in Kunstenhuis Amsterdam

kunstenhuis18 september t/m 18 oktober 2015

Voor wie de tentoonstelling in Purmerend gemist heeft: de tweede presentatie van het Tekenkabinet is in het Kunstenhuis in Amsterdam Westerpark. 201 tekeningen van de hand van ruim 100 hedendaagse tekenkunstenaars uit het hele land vertellen evenzoveel verhalen op klein formaat (maximaal A3). De tekenkunst wordt in allerlei facetten uitgelicht en gevierd in een toegankelijke en overzichtelijke, twee wanden vullende, presentatie. Alle deelnemers beoefenen een professionele kunstenaarspraktijk en verdienen hun sporen op vele en diverse vlakken.

De tentoonstelling aan de Polonceaukade 28, 1014 DA Amsterdam loopt van vrijdag 18 september t/m zondag 18 oktober 2015. Openingstijden: vr – za – zo 12.00 -17.00 uur

Alle tentoongestelde tekeningen zijn te koop (en worden verpakt in een handgemaakte kartonnen doos met deksel) in het Kunstenhuis, maar ook via de webshop van het Tekenkabinet. Tekeningen kunnen direct met de koper mee of op afspraak worden bezorgd of (aangetekend) toegestuurd.

www.tekenkabinet.nl