Open atelierdagen Losser Overdinkel Gronau

playgroundIVweb21 & 22 mei 2016

Elf beroepskunstenaars uit Losser, Overdinkel en Gronau openen het weekend van 21 en 22 mei van 12.00-17.00 hun atelier voor het publiek en bieden tevens een podium voor collega-kunstenaars elders uit Twente en uit Duitsland. In totaal tonen 25 kunstenaars hun werk in uiteenlopende disciplines.

Werk van Judith Schepers is te zien in het atelier van Manon Leeflang, Markeweg 2, Losser.

Deelnemende kunstenaars:
Coen van Breugel, Anneke Vincenten, Alexandra Orb, Alie Kruse-Kolk, Reinhard Tempelmann, Sietse Smit, Hermine van der Does, Manon Leeflang, Axel Fenselau, Judith Schepers, Kristel Bosch, Joka Boeke, Yune Irmgard Teroerde, Marian Elfrink, Betty Slippens, Ton van der Zanden, Marion Bosz, Betty Florians, Birgit K├Âlking, Hans Breuer, Marie-Theres Hoing, Jan Neetens, Yisol, Gudrun Issel, Susan Pinkster

Startpunt: Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Losser. Hier is tevens een overzichtstentoonstelling te bezichtigen van alle deelnemende kunstenaars.
Geopend op 21 en 22 mei 12.00-17.00.

www.kunstroutelosseroverdinkel.nl