HeArtGardens

make a wish25 juni t/m 17 september 2017

Dit jaar organiseert Stichting HeArtpool voor de derde keer HeArtGardens; een project van ruimtelijke beelden in tuinen van HeArtpool deelnemers. 24 kunstenaars uit Hengelo en omstreken werden uitgenodigd om deel te nemen. Tevens heeft het bestuur van HeArtpool aan haar deelnemers gevraagd wie haar/zijn tuin beschikbaar wilde stellen voor de kunstwerken. De kunstenaars zijn aan de tuineigenaren gekoppeld door middel van loting en hebben in overleg met elkaar bekeken wat er in de tuin zou kunnen komen.

De 24 tuinen, met evenzovele kunstwerken zijn met elkaar verbonden d.m.v. een fietsroute. Een folder met fietsroute is af te halen bij de HeArtGallery (Drienerstraat 35, Hengelo). HeArtGardens is de hele zomer te bezichtigen. Mijn werk is te zien aan de Twekkelerweg 252.

Opening: zondag 25 juni om 10:00 uur  in de HeArtGallery aan de Drienerstraat 35 in Hengelo.
Om 10:30 uur start de fietsroute langs 24 tuinen met evenzoveel kunstwerken.