Zomerexpositie Galerie/Beeldentuin de Deel

unsmilingVan augustus t/m november 2017

Een zorgvuldig uitgekozen expositie werd liefdevol samengesteld en is vrij te bezoeken deze zomer in Lonneker!
De vroegere stal waarin Galerie de Deel is gehuisvest stamt uit 1900 en ademt een authentieke warme sfeer. Tegen deze achtergrond kunt u de prachtige werken bekijken van Elsbeth Cochius, Judith Schepers, Roel Endendijk, Piet Brummelbos & Karin Wijnand. Alle denkbare materialen zijn door hen gebruikt waaronder o.a. ovengevormd glas, zeefdrukken, lino, & gemengde technieken van hout en wol.

In de prachtige appelboomgaard naast Theehuis Sprakel in het bos kun je met eigen ogen zien wat glaskunst doet in de natuur. Licht speelt en geeft elk object zijn eigen kracht, een lust voor het oog.

Op het terras bij Theehuis sprakel in het bos kunt u bij komen van alle indrukken met uitzicht op tuin en kunst. Gecombineerd met een wandeling, fietstocht of rit door het mooie Twentse landschap is dit het perfecte dagje uit!

Openingstijden Galerie / Beeldentuin de Deel:
vr/za/zo 1300-1700
De beeldentuin is nog t/m halverwege september te bezoeken.

Overmaatweg 45
7524 DH, Enschede