WATERPROEF bij XPO

11 november t/m 2 december 2021

220d4103-5124-b539-7c60-52aad9ebe3d1Water is het centrale, bindende element in deze tentoonstelling. In hun werken en in een ruimte vullende gezamenlijke installatie onderzoeken Judith Schepers (Enschede/tekenen) en Regine Wolff (Osnabrück/schilderen) het spanningsveld tussen water als vitaal elixer en als levensgevaarlijke kracht.

Finissage met WATERMONSTERS

Op donderdag 2 december sluiten we het project Waterproef/Wasserprobe af. Buiten is er vuur en glühwein, binnen is er water.
Tijdens een performance zullen Regine en Judith het water op de vloer bij XPO in flessen opslaan. De Watermonsters die daarbij ontstaan zijn te koop en elk voorzien van een uniek etiket. Dus kom langs en wees getuige van het bottelen van Watermonsters!

Catalogus

Bij de tentoonstelling is een mooie catalogus gemaakt.
De foto’s zijn gemaakt door Juergen Friedrich. Petra Boonstra, curator beeldende kunst, schreef een tekst bij de tentoonstelling die de sfeer van onze waterinstallatie en de getoonde werken heel mooi weergeeft. De catalogus telt 80 full colour pagina’s en is uitgevoerd als softcover, afmeting 24×17 cm.
De catalogus is te koop voor €24,-

Openingstijden: vrij t/m zo 13:00-17:00 uur
XPO, Stroinksbleekweg 2, Enschede
xpo.nu

7 Responses to “WATERPROEF bij XPO”