På en gås norrut / Op een gans naar het noorden

boatwebArt & Technology Olofström nodigt uit voor een presentatie van kunstenaar Judith Schepers (1979, Nederland) over haar werk en haar tijd als kunstenaar in het Artist-in-Residence project in de Nebbeboda Skola in Olofström. Ze laat ook haar werk zien dat vaak geïnspireerd is door myten en sagen, iets waar ze ook naar op zoek gaat in Olofström en omgeving.

Art & Technology Olofström bjuder på en presentation av konstnärinnan Judith Schepers (1979, Nederländerna) om sina verk och sin tid som konstnär i Artist-in-Residence projektet i Nebbeboda Skola i Olofström. Hon kommer också att visa sina verk som är ofta inspirerade av myter och sagor, något hon också kommer att leta efter i Olofström och området.

Nebbeboda skola (Nytebodavägen 572, Olofström)
14 augusti kl. 16:00 – 18:00/ 14 augustus 16.00 – 18.00 uur
Presentationen är på engelska/ De presentatie is in het Engels

Fri entré, vi bjuder på lite grillning eller alternativ/ Vrije entrée, wij trakteren op wat gegrillde hapjes of een alternatief.

www.artandtechnology.se