Lab of Secrets @Kunstenlandschap

Lab of Secrets8 t/m 10 juni 2019

Danielle Spoelman en Judith Schepers nodigen je van harte uit om langs te komen bij hun Lab of Secrets tijdens KunstenLandschap in Lonneker.

Online worden allerlei data over je verzameld zonder dat je weet wie daar toegang toe heeft of wat ermee gebeurt. Organisaties als Google weten steeds beter wat je denkt, wat je verlangt, waar je naar zoekt. Algoritmen bepalen wat jij voorgeschoteld krijgt. Daardoor wordt je denken en handelen gestuurd.
In het Lab of Secrets, laat je bewust een geheim, anoniem en offline, achter in de natuur. Alle geheimen van de bezoekers worden samengebracht, en door hier elementen uit het bos aan toe te voegen, getransformeerd tot een verbindend element tussen de aanwezigen. Je treedt toe tot de Order of Secrets, en daarmee wordt duidelijk dat wij allen een verborgen kant kennen waarover wij zelf willen beschikken.

Alle materialen om een geheim in het Lab of Secrets achter te laten zijn ter plekke aanwezig. Je krijgt van ons een reageerbuisje waarin je je geheimpje kunt stoppen. Ook tekenspullen, veertjes, pluisjes, steentjes, etc. vind je in ons Lab. Je hoeft dus niks zelf mee te nemen (maar het mag natuurlijk wel).

Hier vind je een filmpje over hoe het werkt: https://youtu.be/XemGrwrtnyM

Je vindt ons aan de Assinkskloosterweg.

www.kunstenlandschap.nl