Light Side Of Dark – B93 Art Delivery Truck

Karina zwarte cirkel15 oktober t/m 24 oktober 2021

Kunstenaarsinitiatief B93 bezorgt expositie-voorstellingen aan huis met een kleine DAF vrachtwagen. Het publiek neemt plaats in comfortabele bioscoopstoelen op de laadklep voor een intieme voorstelling in de laadruimte van de vrachtwagen. Van 15 t/m 24 oktober kun je de expositie-dansvoorstelling ‘Light Side Of Dark’ bestellen op artdeliverytruck.nl.

Beeldend kunstenaar Judith Schepers en danseres Karina Rodak zoeken in het woud naar duistere plekken en lichtpuntjes. Samen gaan ze op reis in een schemerwereld.

Judith tekent voor haar kunstinstallatie in de vrachtwagen een woud om in te verdwalen. De wanden en het plafond worden bekleed met een getekend bos. Karina danst een choreografie met houtskool. Samen zorgen de zwart-witte bossen van Judith en de acrobatische dansstijl van Karina voor een betoverende ervaring.

Boek een ticket en tijdslot

B93 Art Delivery Truck
Bezorgmenu voor mensen met kunsthonger

promotruckKunstenaarsinitiatief B93 bezorgt expositie-voorstellingen aan huis met een kleine DAF vrachtwagen. Jij kiest wanneer en waar je het rijdende mini-theater wilt bestellen: voor je huis, of als daar niet voldoende plek is, op een geschikte plek bij jou in de buurt. Weet je geen geschikte plek? We hebben een prachtige locatie in het groen voor je op 5 minuten lopen van het station waar de Truck kan parkeren.

Per voorstelling zijn er maximaal 6 zitplekken beschikbaar. Jij bepaalt met wie je samen wilt kijken. Met je gezin, je vrienden of in je eentje, het mag allemaal. De Truck boeken kost 20 euro, dit is inclusief 2 personen, daarna betaalt elke extra persoon 7,50 euro. Deze prijs is inclusief een drankje!

Een voorstelling duurt 5 tot 10 minuten. Daarna kan de beeldende kunstinstallatie in de Truck beter bekeken worden en kan er nagepraat worden met elkaar en met de kunstenaars.

Foto’s: Karin van der Meul

Karina houtskoolwolk

7 Responses to “Light Side Of Dark – B93 Art Delivery Truck”