Hoe = Het Nu 2023

Met Hoe = Het Nu 2023 haalt ACEC recent werk van meer dan negentig kunstenaars uit Oost-Nederland naar Apeldoorn.

Ieder jaar neemt ACEC Apeldoorn met Hoe = Het Nu de kunst in Gelderland en Overijssel onder de loep. We selecteerden de mooiste, de opvallendste en de meest verbazingwekkende nieuwe kunst voor de groepsexpositie Hoe = Het Nu 2023.

Mede geadviseerd door andere kunstruimtes uit de regio staat de tentoonstellingsformule garant voor variatie en verrassing. Met elk jaar nieuwe deelnemers en oude bekenden tonen we keer op keer een bonte verzameling kunst. Dit jaar is in ACEC recent werk te zien van meer dan negentig kunstenaars!

Hoe = Het Nu 2023 isĀ  deze zomer t/m zondag 27 augustus te zien in ACEC. Openingstijden vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00u tot 17.00u.

Meer info: acec.nl